Bemutatkozás

Nagy Erika vagyok, fényképész. Húsz éve gyakorlom ezt a szakmát, aminek szeretetét fényképész Nagyapámtól örököltem és úgyq érzem éppen az a csodálatos benne, hogy egy életen át mindig lesz mit tanulnom a fények és az árnyékok játékáról.
A Jelen pillanatra esküdtem. A pillanatra, mely sohasem ismételhető meg. Egyedi és kivételes, mindenki életében más, mert a hangulatoktól, körülményektől, benyomásoktól függ.
Talán éppen a különleges, múló pillanatok miatt lett munkám fő profilja az esküvői fotózás. Nincs két egyforma menyasszony és vőlegény, nincs két egyforma hangulat, impulzus. Ezért is olyan sokszínű, mert a rutin csak technikailag segít, de emberileg sokkal több szükséges a munkámhoz ezen a kivételes napon.
Enyém tehát kicsit a probléma, a feszültségoldó és nem utolsó sorban a hangulatkeltő szerepe is, mert, bizony általában velem kezdődik a nap, és az első félszeg mosolyon együtt kell átlendülnünk.
A megbeszélés és egyeztetés után a személyes kapcsolat segít a teljes kép kialakulásában. Kiderül, hogy szokatlan, vagy esetleg klasszikus megoldások állnak közelebb a házasodó párhoz, akinek az életében ez a legmeghatározóbb nap, ezért a legelőnyösebb megoldásokkal kell segítenem elképzeléseiket, anélkül, hogy bármit is rájuk erőltetnék.
Fontos, hogy sohasem dolgozom előre meghatározott sablon alapján, amit remélem a már eddig elkészített képeim is tükröznek. Tapasztalatokban sincs hiány, hiszen az elmúlt húsz év alatt sok rendkívüli helyzettel és sok nagyszerű emberrel találkozhattam. Éppen a változatosság az, amely annyira felpezsdít a fényképészetben, és arra sarkall, hogy mindig megtaláljam a legmegfelelőbb helyszíneket a legragyogóbb fotókhoz.

Ha tetszenek a felvételeim, akkor ragadjuk meg együtt a pillanatot!

 

esküvői fotós, Balatoni fotózás, profi fényképész, olcsó fotózás, lakodalom tapolca